C´est la vie

Välkommen till mig!
C´est la vie är en plats där jag samlar inspiration, skriver om min vardag och ibland om butiken med samma namn.

Skriv gärna en hälsning innan du går så blir jag glad!

♥ Lina ♥

söndag 9 maj 2010

{ Baka baka liten kaka }

Idag vill jag måla mitt gamla skåp, får se om det blir av. Alla vill göra olika saker idag. Rida, baka, handla mat, leka med kompisen osv. Några av sakerna går ju finfint att kombinera.

Jag ska nog damma av min Patissier och baka lite. Damma av kanske jag inte behöver för den går varm ganska ofta. Särskilt som Leila är på TV varje vecka och man blir sugen på att göra hennes goda recept. Får se vad det blir för smarrigt idag då.

Vad ska ni göra?

4 kommentarer:

ias Corner sa...

Hej vännen! Så fin!! Jag hoppas att jag har en på gång, jag hittade en på blocket och hon bor i Malmö, hon som äger den. Dock har hon inte hört av sig än.

Vi ska ha städdag på gården idag, längtar dock inte, regnet öser ner här... Men i eftermiddag ska jag iväg och träna med kören och även sjunga mitt solo. Vi har gospelkonsert den 20 maj så det gäller att sätta allt nu... *nervös*

Stoooor kram!

Grön Iris sa...

OOOh, ja så fiiin. Jag önskar mig en maskin när jag fyller 40, om 2½ år...Jag skulle ha bakat kanelbullar i morse, men nä det kom nåt i vägen...Vi är inne på tredje köpet av jäst...hoppas du inte skrattar...;)!! Visst behöver jag en maskin nu?!

Vi hade min bror och hans lilla familj här på fika/lunch. Hembakta kärleksmums, hallongrottor och skorporna...till lunch åt vi potatis/purjolöks soppa.

Blev det allt i en kombination hos er idag? Tänk va mycket man kan hinna på en dag ändå...

Må så sött, så hörs vi i veckan!!!

KRRRRRRRRam Linda

minsvägerskaochjag sa...

Vad roligt att du tittade in på våran blogg. Och vilket sammanträffande på tapeten. Den är snygg och prov ligger i hallen. det ska bli kul och se om det blir den?

Vi ses snart igen,
mvh
Linda

kjersti sa...

Hei Lina:)
Tusen takk for at du la igjen noen ord hos meg, så jeg fant deg og din herlige blogg:)
Jeg bare nyter å være her inne, herlig fargespill og stil du har:)

Legger deg til på lista meg!
Klem Kjersti