C´est la vie

Välkommen till mig!
C´est la vie är en plats där jag samlar inspiration, skriver om min vardag och ibland om butiken med samma namn.

Skriv gärna en hälsning innan du går så blir jag glad!

♥ Lina ♥

onsdag 26 november 2008

Utmaning!På mitt TVskåp samlas allt möjligt som jag inte kan vara utan. Just nu älskar jag min ljusstake som är så tung och fin och så kungakronan av guldiga pärlor.... I bakgrunden står en byst av en kvinna och så en romantisk kruka från Wikholm med julens vita blomma i... :o)

Jag vill utmana några bloggerskor med.... Vad har DU för lampor hemma hos dig? :o)

Jag är så nyfiken på vad andra har för lampor för jag tycker själv att det är så himla svårt att hitta de rätta, som verkligen känns rätt på sin plats och smälter in i miljön och samtidigt har rätt sken. Visst är det väl svårt?

I vårt vardagsrum har vi några av mina favoriter valda till butiken, just för att jag själv älskar dem. I taken har jag, över matbordet en vit plastlampa från Åhléns och över soffbordet har jag en takkrona från Indiska, bägge några år på nacken.
De fotar jag en annan gång, hihi,
men så har jag en golvlampa med en skärm av rosor och blad från Watt & Veke, även den några år gammal... och så har jag då den svarta lilla lampan med den söta skärmen och vackra foten i ett av fönstren.
Rummet har 5 fönster. I ett hörn vid soffan står en stor lampa från Tine K med vit fot och brun skärm och på ett halvmånebord står en annan med brun fot och cremefärgadskärm.
Nu utmanar jag några bloggar nedan att visa bilder på sina lampor i förslagsvis vardagsrummet, men det går bra att visa från ett annat rum oxå! Kanske har någon ett uterum med belysning?
Anta utmaningen NU!
Det blir kul. Och skicka den gärna vidare...
Kram från mig!


8 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Kul med fler lamprundor:) Kolla min på http://humlebacken.blogg.se/2008/november/fullmane.html

Design by E sa...

Kul!! klart jag antar utmaningen tack, kan dock dröja ett par dagar..snygga lampor du har..Tine K har ju så gryma..dock ganska dyra..men det kostar ju att ligga på topp, som man brukar äga..kram E

Hem och Lycka sa...

Härligt med lampor! Tack snälla för utmaningen, egentligen har jag slutat med awarder och utmaningar men det här gällde ju inredning så då gör jag ett undantag ;-) kram!

Hem och Lycka sa...

Kanske tar ett tag dock glömde jag skriva men det kommer, *lovar* kram

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Tack jag står över, men tack ändå brukar inte anta utmaningar. Ska göra ett inlägg om julstrumporna på min knopphylla...de är så fina. Tjusiga lampor förresten.
Kram Lotta

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Idag har jag ett inlägg tillägnat till dig!
Kram Lotta

Hem och Lycka sa...

F'låt men jag får nog hoppa utmaningen ialla fall, lite stressad här.. kram!

annaveda sa...

Läste om din otrevlige kund hos My Lovely Christmas Home.Du ska inte bry dig om henne,för hon kan ju inte må bra.Annars beter man sig inte så.Du råkade bara få den skiten.Glöm glöm glöm,för snart är det jul och då ska alla vara glada.GOD JUL