C´est la vie

Välkommen till mig!
C´est la vie är en plats där jag samlar inspiration, skriver om min vardag och ibland om butiken med samma namn.

Skriv gärna en hälsning innan du går så blir jag glad!

♥ Lina ♥

fredag 31 oktober 2008

Hemma hos mig...Såhär här vi det varje kväll i vårt vardagsrum. Ikväll ska utetemperaturen falla snabbt sa de på nyheterna (men ingen SNÖ här i Stockholm) så vi får väl elda i kakelugnen, men annars är den så fin som den är med ljusen på... Jag byter alltid och möblerar om bland ljusen, men just ikväll var det dessa ljus som stod på den. De andra står i fönster och på TVskåpet ... som står öppet hela kvällen eftersom jag är ett TVfreak, hihihi. Nu börjar snart Idol, och jag har köpt... hmm... julmust. Alltså jag ÄLSKAR julmust och när jag såg det i affären så bara köpte jag det direkt. Fattar inte varför det inte säljs alltid, som Must... mmmm. Så gott.
Vad gör ni denna Alla Helgons Afton?
Kram / Lina

PS de vackra ljusen och ljuststakarna finner ni i butiken!

3 kommentarer:

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Oj så mysigt du ser ut att ha det!

Här är det bara datorskärmen som ger sken i kväll...

Kram Annica

Magdalenas Hem sa...

Vad mysigt! finns inget bättre en massa ljus :) Musten har jag inte kommit till en :) Tyckte lamporna i förra inlägget var riktigt cola och annorlunda, inte min stil men ändå!
Hoppas du får en fin helg, äntligen lite vackert väder igen :)
Kram!

Design by E sa...

såååå vackra bilder..tack o hoppas att du får lika skön helg..vi har nu landat på kusten,,härligt fast massa regn men de gör inget..vi har tänt brasa nu massa ljus..sen blir det god mat..här sitter jag med datorn hi hi..tokigt att man inte kan låta bli..stor kram E